Tietosuoja

TIETOSUOJASELOSTE

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Päivitetty 29.5.2024

Henkilörekisteri

Rekisterin ylläpitäjä ja rekisteristä vastaava henkilö:

Noitapuoti Oy, Y-tunnus: 3359988-1
Tehtaankatu 16 C 25, 00140 Helsinki, Suomi

Petteri Kallio
petteri@noitapuoti.com


Hekilötietojen käsittelijät:
Noitapuoti Oy:n henkilökunta käsittelee työssään asiakkaiden henkilötietoja, salassapitovelvollisuuden huomioiden.

Henkilötietojen käyttö ja kerääminen:

Rekisteriin keräämme verkkokauppaan rekisteröityneet asiakkaat, verkkokaupastamme tilanneet asiakkaat, sekä uutiskirjeen tilaajat. Kaikista edellämainituista ryhmistä, keräämme ainoastaan välttämättömät tiedot, jotka asiakas itse ilmoittaa, ostaessaan tuotteen, palvelun tai tahtoessaan vastaanottaa uutiskirjeen. Asiakas hyväksyy tietojensa käsittelyn tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla, ostaessaan Noitapuoti oy:ltä tuotteita tai palveluita.
Henkilötietoja käytetään pääasiassa asiakkuuksien hoitamiseen ja tilausten,palautusten,toimitusten,sekä reklamaatioiden käsittelyyn. Henkilötietoja käytämme myös tuotteista ja palveluista informointiin sekä maksutapahtumiin liittyvään viestintään.


Tietojen säilytys:

Tietoja säilytetään niin kauan, kun tietojen käsittelyn perusteen kannalta on olennaista. Asiakkaalla on oikeus tarkastaa rekisteriin itsestään kerätyt tiedot ja oikaista mahdolliset virheelliset, tai vanhentuneet tiedot. Asiakas voi halutessaan myös pyytää Noitapuoti oy:tä poistamaan ilmoittamansa tiedot rekisteristä,ottamalla meihin yhteyttä kirjallisesti.


Rekisterin sisältämät tiedot:

Rekisteriin kerätään rekisteröityneiltä asiakkailta seuraavat tiedot:
-Nimi
-Puhelinnumero
-Osoite
-Sähköposti

Asiakastietoina rekisteriin keräämme seuraavat tiedot:
-Tiedot ostetuista tuotteista ja palveluista
-Asiakkaan valitsema toimitus - sekä maksutapa

Tietojenluovutukset

Noitapuoti Oy voi valtuuttaa yhteistyökumppaneita tai ulkoisia palveluntarjoajia tuottamaan digitaalisia palveluita, maksuliikenneratkaisuja tai IT-palveluja Noitapuoti.com:ille. Palvelujen suorittamisen osana, palveluntarjoajilla voi olla hetkellinen pääsy henkilötietoihin ja jotkin palveluntarjoajat saattavat säilyttää tietoja EU - tai ETA-alueen ulkopuolella. Valitsemamme palveluntarjoajat noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta eteenpäin.

Ulkoiset palveluntarjoajat Noitapuodilla ovat:

Mycashflow.fi (verkkokauppa- alusta)
Verifone (maksujärjestelmä)
Paytrail (maksujen välittäjä)
Google (sähköpostit,mainonta)
Posti, Matkahuolto, DB schenker (toimitukset)
Meta (instagram ja facebook)
Kohti unelmia tilitoimisto / Fennoa (kirjanpito, laskutus)

Rekisterin suojausperusteet:

Noitapuoti oy:n kivijalkamyymälän, sekä Noitapuoti.com verkkokaupan asiakkaiden yhteystiedot, ovat tallennettuna rekisterinpitäjän suojausohjelmiston alaiseen järjestelmään. Tietoihin pääsy edellyttää tunnusta ja salasanaa, joihin on pääsy vain rekisterinpitäjän määrittämillä henkilöillä. Rekisterin tiedot sjaitsevat lukitussa tilassa.

Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, joiden avulla seuraamme sivuston käyttöä ja tuotteiden menekkiä Haluamme ymmärtää, millaiset tuotteet ja palvelut ovat suosituimpia ja kehittää sivustoamme tämän tiedon pohjalta. Evästeet eivät välitä henkilötietoja. Evästeiden käytöstä ei ole haittaa käyttäjän laitteelle.

Jos haluat estää evästeiden käytön, voit tehdä sen selaimesi asetuksista.

Lahjakortti